XIX Congrés Internacional ALEPH (Asociación de Jóvenes Investigadores de las Literaturas y las Culturas Hispánicas)

El XIX Congrés Internacional de l’Associació ALEPH «Encarnaciones, textos, mundos afectados: Afectos y emociones en las literaturas y culturas hispánicas» es va celebrar entre els dies 23 i 26 de maig de 2023 als edificis de Sa Riera i Ca n’Oleo de la Universitat de les Illes Balears. Va ser dirigit per Manuela Palazuelos Parada (UAB) i Míriam Gómez Vegas (UIB, contractada FPI i membre del LiCETC). El congrés va comptar amb la conferència plenària «Contraafectos: Hendiduras en el régimen emocional de la contemporaneidad» de la Dra. Margalida Pons Jaume (UIB, coordinadora de LiCETC) i les comunicacions d’Aina Gomis Sintes, Maria Palmer Clar, Laia Ventayol García i Míriam Gómez Vegas, totes elles contractades predoctorals a la UIB i membres del LiCETC. El congrés va comptar també amb un taller del Proyecto ARDE i una xerrada a càrrec de la poeta Berta García Faet.

Call For Papers

Programa