Obrador de poesia per a joves lectors

Sovint entenem la poesia com un acte particular i individual, gairebé íntim. Tanmateix, el sentit dels textos s’obre quan el compartim amb altres. Per això, volem obrir un espai on parlar de poesia. En concret ens interessa veure com es connecten la poesia i els afectes i obrir tant un espai d’intercanvi entre joves lectors com un espai d’investigació sobre pràctiques lectores.

Dates: 3 i 17 de desembre i 7 de gener a les 18 h (Via Zoom).

Projecte dirigit a estudiants de 1r i 2n de Batxillerat i 1r de Grau.

Inscripcions: abans de dia 1 de desembre a historiesencomu@gmail.com. Heu d’indicar el vostre nom i centre d’estudis.

Per a més informació: m.picornell@uib.cat

Aquest obrador està destinat a joves amb interès per intercanviar impressions sobre lectures. No cal tenir cap tipus de coneixement previ sobre poesia, ni ser-ne lector. Abans de cada sessió els participants rebran una petita antologia de textos, que podran complementar amb les seves propostes de poemes per llegir.