Lletres de Carles Hac Mor, imatges d’un iconoclasta

Margalida Pons (ed.). Lletres de Carles Hac Mor. Imatges d’un iconoclasta (Girona: Documenta Universitaria, 2019).

El volum recull algunes de les ponències i microponències presentades a dos encontres sobre Carles Hac Mor celebrats a Girona i a Lleida entre el desembre de 2017 i el març de 2018. Els col·laboradors són, per ordre alfabètic, Vicenç Altaió, Maria Josep Balsach, Eugeni Bonet, Lluís Calvo, Anna Carreras, Antoni Clapés, Eduard Escoffet, Francesc Gelonch, Manuel Guerrero, Miquel Àngel Marín, Dolors Miquel, Margalida Pons, Joaquim Sala-Sanahuja, Josep M. Sala-Valldaura, Carles Sanuy i Ester Xargay. El volum inclou també dos escrits d’Hac Mor: “L’art del nihilisme en Màrius Palmés” i l’inèdit “Periple peripatètic per l’autòdrom de Terramar de Sitges”.

Margalida Pons hi publica el capítol “El gos amfibi. Submersions i emersions del subjecte Carles Hac Mor”.