Professors convidats primavera 2019

El grup LiCETC, en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, ha organitzat la visita d’una sèrie de professors convidats que han impartit diverses classes, seminaris i conferències vinculades a assignatures de grau i màster: Dominic Keown, Pau Bori, Jelena Petanović i Enric Bou (universitats de Cambridge, Belgrad i Ca’Foscari Venezia).

Aquest cartell d’activitats ha estat possible gràcies al programa d’estades breus de professors convidats impulsat pel Vicerectorat d’Investigació i Internacionalització, el programa d’intercanvi Erasmus gestionat pel Servei de Relacions Internacionals i el programa d’impuls, mobilitat i internacionalització dels estudis de postgrau (CEP, EDUIB i Vicerectorat d’Investigació i Internacionalització).