PUBLICACIONS 2022

Ressenya de la trajectòria del grup LiCETC a Estudis Romànics

Maria Palmer Clar ha publicat una ressenya de la trajectòria del grup de recerca LiCETC a la revista Estudis Romànics (2022). Referència de la publicació: Palmer i Clar, Maria. «Una travessada per les aigües de LiCETC. Descripció de la trajectòria del grup de recerca Literatura Contemporània: Estudis Teòrics i Comparatius». Estudis Romànics, 2022, Vol. 44, … Continua llegint «Ressenya de la trajectòria del grup LiCETC a Estudis Romànics»
Posted on

Llucia Serra ressenya “Vint-i-dues aproximacions a la traïció”

Llucia Serra publica una ressenya de la monografia Vint-i-dues aproximacions a la traïció com a tema literari. Per a una anàlisi global de “Vint-i-dos contes” de Mercè Rodoreda de Catalina Mir (Barcelona: Institut d’Estudis Catalans, 2021) al número 28 de Lectora. Revista de Dones i Textualitat (2022). Referència: Serra Ferre, L. 2022. Vint-i-dues aproximacions a … Continua llegint «Llucia Serra ressenya “Vint-i-dues aproximacions a la traïció”»
Posted on

Míriam Gómez Vegas, nova secretària de la revista Cuadernos de ALEPH

Míriam Gómez Vegas és la nova secretària de la revista científica Cuadernos de ALEPH. A més a més, també és Vocal a la Junta Directiva d’ALEPH (Asociación de Jóvenes Investigadores de la Literatura Hispánica). Informació sobre la revista aquí.
Posted on

Approaches to Contemporary Poetry and Affect

2022. Publicat el monogràfic “Approaches to Contemporary Poetry and Affect”, coordinat per Eva Bru-Domíngez i Mercè Picornell per al Bulletin of Contemporary Hispanic Studies (vol. 4:1, 2022) com a part del projecte PoAf. Articles d’Enric Bou, Laura Torres Bauzà, Alberto López Martín, Irene Mira Navarro, Meri Torras Francès i Miguel García. https://www.liverpooluniversitypress.co.uk/journals/issue/6672 Més informació sobre … Continua llegint «Approaches to Contemporary Poetry and Affect»
Posted on

Monogràfic “Novela global”

Marta Puxan Oliva participa en el monogràfic Novela global: perspectivas desde el campo literario (coordinat per Neus Rotger i publicat per la revista ÍNSULA, número 903), amb l’article La novela contemporánea y la producción del espacio global. Més informació: insula.es/ver-revista/75274
Posted on

The Female Poet Creates Spirals: A Question of Nomadism?

Noèlia Díaz Vicedo publica “The Female Poet Creates Spirals: A Question of Nomadism?” a la revista European Journal of Women’s Studies, Volume: 29 issue: 1, pages(s): 155-189. Es pot trobar l’article aquí.
Posted on

Valente Epistolar

Dolors Perarnau ha participat en el volum “Valente Epistolar. (Correspondencias de José Ángel Valente con sus amistades)”, editat per la Càtedra Valente de la Universitat de Santiago de Compostela, amb el capítol sobre les tres cartes inèdites del poeta i filòsof Ramon Xirau: “De Ramon Xirau a José Ángel Valente. Tres cartas y muchas correspondencias“. 
Posted on

Article “Superando la patografía”

Mercè Picornell ha publicat l’article «Superando la patografía. La honestidad del relato no fiable en tres historias gráficas sobre salud mental». Uniandes Journals, 15(25), gener de 2022. DOI: https://doi.org/10.25025/perifrasis202213.25.07 Abstract: La “verdad” o “fiabilidad” de los relatos autobiográficos sobre enfermedades ha sido un tema reiterado en las caracterizaciones de lo patográfico. En este artículo, el … Continua llegint «Article “Superando la patografía”»
Posted on