Seminari i Taller PoAfEd

Seminari i Taller PoAfEd

L’autoregulació emocional dins l’aula de secundària: la poesia per entendre’s a un mateix

A càrrec d’Inès Ferrer i Nadal

10 de desembre de 2020 a les 18:00, via Zoom

Inscripcions: l.torres@uib.cat (indicau nom i cognoms, dni i, si escau, centre de treball; matrícula gratuïta)

Informació: margalida.pons@uib.cat

El propòsit d’aquesta sessió és doble. En la primera part, Inès Ferrer (professora d’educació secundària i estudiant de doctorat a la Universitat de les Illes Balears) explicarà algunes de les seves experiències docents al voltant de la poesia, la creativitat i les emocions. En la segona part, obrirem un diàleg per constituir un grup de treball (PoAfEd) sobre poesia i afectes en l’àmbit de l’educació secundària, amb atenció especial als conceptes de cos, alteritat i cura. Partim de la base que la poesia afecta a qui s’hi acosta: d’aquí ve la seva capacitat transformadora.

La sessió, que serà en format virtual, s’adreça a professors de literatura de secundària, a alumnes de graus de llengua i literatura i al públic general.

Activitat inscrita en el projecte de recerca La poesia catalana contemporània des de la perspectiva dels estudis afectius (Ministerio de Ciencia e Innovación PID2019-105083GB-I00/ AEI / 10.13039/501100011033).