Tomeu Sales Gelabert

Tomeu Sales Gelabert, professor ajudant-doctor a la Universitat dels Illes Balears, àrea de coneixement: Filosofia Moral i Política. Ha impartit classes tant a la Llicenciatura com en el Grau de Filosofia. Ha desenvolupat la seva activitat professional com a professor de filosofia a secundària des del 2009 fins al 2014 (IES Pau Casesnoves, sa Pobla i Alcúdia).

Llicenciat en Filosofia per la UIB (1998-2003), Estudis de Ciències Polítiques per la UNED (2000-2003), Diploma d’Estudis Avançats en Filosofia moral i política per la UIB (DEA, 2006), Màster en Cognició i Evolució Humana per la UIB (2007), Doctor en Humanitats i Ciències socials per la UIB (2009) amb la tesi: Modernitat, política i globalització. La teoria social i política d’Ulrich Beck (excel·lent cum laude)

Ha gaudit d’una beca d’investigació FPI del Ministeri d’Educació i Ciència (2005-2009). En el marc d’aquesta beca va desenvolupar una estada de recerca a la Ludwig Maximinials Universität de München (Abril- Agost 2007), sota la direcció del Prof. Ulrich Beck. Treballa en el Grup d’Investigació Política, treball i sostenibilitat (PTS) del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, que dirigeix ​​el Prof. Bernat Riutort. Ha format part de diferents projectes d’investigació. Actualment participa en el projecte d’investigació: L’Europa de les Dones. Construcció política i noves formes de ciutadania. Projecte de la USC que dirigeix ​​Maria Xosé Agra, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (FFI2012-33557).