Informació i matrícula

©Teresa Roig Germán

Seminari

IDEES DEL SUBJECTE: REPRESENTACIONS, DESCOMPOSICIONS I METAMORFOSIS EN LA CULTURA CONTEMPORÀNIA

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

20 i 21 DE SETEMBRE DE 2018

LLOC

Edifici Sa Riera (Universitat de les Illes Balears), Carrer Miquel dels Sants Oliver, 2, 07013 Palma

 

DESTINATARIS

Estudiants de doctorat, màster i grau dels estudis de Filosofia i Lletres. Públic en general.

 

MATRÍCULA

La matrícula és gratuïta, però les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu limitsandextensions@gmail.com fins al dia 5 de setembre. Els inscrits que assisteixin a totes les sessions rebran el corresponent certificat. Els estudiants universitaris no adscrits a la UIB que vinguin de fora tenen la possibilitat de demanar una beca DRAC en els terminis que indica la convocatòria (informació a l’enllaç http://www.vives.org/serveis/ajuts-drac-a-la-mobilitat-a-la-regio-vives/). Aquests ajuts són independents de l’organització del seminari i els interessats els hauran de sol·licitar per compte propi.

 

ORGANITZACIÓ

Grup de recerca LiCETC (Literatura Contemporània: Estudis Teòrics i Comparatius) en el marc del projecte de recerca Nous subjectes en la creació catalana contemporània (FFI2015-65110-P), amb la col·laboració del Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears.

 

COORDINACIÓ

margalida.pons@uib.cat

 

Aquest seminari ha estat validat com a activitat de formació específica per la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat de Filologia i Filosofia de la Universitat de les Illes Balears.

Díptic per imprimir