Simposi Memòria, realitat i teatre

Joan Mas i Mercè Picornell, membres del LiCETC, participen en el Simposi “Memòria, realitat i teatre a les Illes Balears del segle XXI“, coordinat per Francesc Foguet i Joan Tomàs Martínez Grimalt. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) , la Societat Catalana de Llengua i Literatura (filial de l’IEC) i el Teatre Principal de Palma.

Tindrà lloc el 16 de juny del 2021 a l’Estudi General Lul·lià i al Teatre Principal de Palma.

PROGRAMA

El teatre a les Illes Balears s’ha caracteritzat, en aquestes darreres dècades, per sondejar el passat i recuperar la memòria històrica, però també per esguardar la realitat present des d’una visió crítica. El simposi Memòria, realitat i teatre a les Illes Balears del segle XXI es proposa d’analitzar els autors, les companyies i les dramatúrgies que han protagonitzat una de les aportacions més singulars i originals al teatre català contemporani.