Seminari Perspectives Crítiques

Seminari online: Perspectives Crítiques per a l’estudi de la literatura i la cultura contemporània

L’objectiu bàsic del seminari és conèixer algunes aproximacions teòriques que plantegen noves formes d’explorar la cultura, amb un fort component interdisciplinari i crític. En cada sessió, comentarem, entre totes les persones participants, un text teòric de referència en cada enfocament. Per tant, no consisteix en un conjunt de ponències a càrrec d’algú, sinó un seminari de lectura per a compartir reflexions i visions a partir dels textos, que s’han d’haver llegit abans de cada sessió.

El seminari està obert a tot el professorat i alumnat de les diferents disciplines humanístiques i socials: els diferents estudis de llengües i literatures, traducció i interpretació, geografia, història, filosofia, publicitat, sociologia, educació, dret i psicologia.

Dies: 16 i 23 de febrer, 2 i 9 de març (25 hores). Online

Horari: 16-18:30 h

Organitza: Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant

Programa complet

Més informació i inscripcions