SEMINARI SUBJECTE, GÈNERE I EMOCIÓ

El grup de recerca LiCETC, en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i el GRESIB, organitza el seminari “Subjecte, gènere i emoció”, que reuneix experts de l’àmbit dels estudis literaris, culturals i fílmics, la lingüística, la sociologia i la filosofia. L’activitat, vinculada al projecte de recerca FFI2016-65110-P, partirà dels eixos de la subjectivitat, el gènere i l’afecte —que possibiliten l’emergència del que es denomina “coneixement situat”— per abordar un espectre ampli de temes: des del cos fins al cinema, passant per la pornografia, la gestació per substitució, els micromasclismes, el discurs d’autoajuda i la poesia.

Data i lloc: 17 d’octubre de 2019, Sala de Reunions de l’edifici Ramon Llull, Campus de la Universitat de les Illes Balears.

Ponents

Programa

Matrícula: La matrícula és gratuïta, però les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu limitsandextensions@gmail.com (enviau-hi nom i cognoms i número de DNI) fins al dia 4 d’octubre. Els inscrits que assisteixin a totes les sessions rebran el corresponent certificat.