Marta Puxan Oliva obté un projecte ERC

Marta Puxan-Oliva ha obtingut un projecte europeu en la convocatòria ERC Consolidator Grants, dedicada a finançar propostes ambicioses i de caràcter innovador en qualsevol camp de l’àmbit científic. El projecte, titulat Ocean Crime Narratives, pretén analitzar —amb un enfocament pluridisciplinari que combina, entre altres camps del saber, l’oceanografia, la criminologia verda i l’ecologia política— els discursos que diferents formes de narrativa (des de la literatura i el cinema fins a textos especialitzats legals i científics) generen sobre els delictes i danys ambientals a la mar. Se centra, concretament, en àrees com l’explotació de recursos biològics i minerals, els abocaments de residus tòxics i els efectes nocius del canvi climàtic en els ecosistemes marins.

Notícia a l’hemeroteca de la UIB

Entrevista al diari Última Hora