Representar els afectes des de l’escriptura: espai, violència i dolor

Seminari de recerques en curs d’investigadores en formació. Dijous, 24 de setembre de 2020, 17:30h, via Zoom.

Amb la participació de Catalina Amengual, Caterina Cardona, Maria Inès Garcia, Aina Gomis, Elisenda Marcer, Catalina Mir, Irene Mira-Navarro, Margalida Pons i Montserrat Roser.

El propòsit d’aquest seminari és compartir recerques. S’hi presentaran breument quatre treballs d’investigadores en formació vinculades a la Universitat de les Illes Balears i a la Universidad de Guadalajara (Mèxic). El fil conductor de la sessió és la noció d’afecte, entès com qualsevol element (una idea, una imatge, el contacte amb una persona…) que transforma la nostra capacitat de ser i d’actuar. En aquest seminari aplicarem aquesta mirada afectiva i afectada a les representacions de l’espai, de la violència i del dolor. Així mateix, comptarem amb les intervencions crítiques d’una sèrie de lectores que dialogaran amb els treballs presentats. Aquesta activitat s’inscriu en el projecte de recerca La poesia catalana contemporània des de la perspectiva dels estudis afectius (PID2019-105083GB-I00 / AEI / 10.13039/501100011033).

Programa en PDF.

.